8 januari 2013

Välkomna tillbaka!

Nu går ett långt och skönt jullov mot sitt slut och jag börjar riktigt längta efter att få träffa alla blåeldar igen på torsdag! Jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag, med familj och vänner i närheten, god mat och tid för både vila och lek.

Vi kör igång för fullt redan från början, med nya spännande arbetsområden. Vad det blir får ni se på torsdag... Tvåorna fortsätter också sitt bad i några veckor till, så glöm inte badkläder på torsdag.

En av de spännande saker vi ska sätta igång med nu på vårterminen ska vi börja med utomhus, nu på måndag morgon. Det kan därför vara bra att ta med en ficklampa till skolan på måndag, om man vill och har tillgång till en sådan. Blir ni nyfikna...?

En annan spännande sak som väntar treorna under våren är de nationella proven. De håller på mellan vecka 11 och vecka 20 med uppehåll för påsklovet vecka 14. Under dessa nio veckor kommer ingen ledighet att beviljas för årskurs 3. Detta påminner även Inger om på sin rektorsblogg

Jag vill också passa på att påminna om att man gärna får kommentera inläggen på bloggen, men glöm inte skriva under med namn - det känns justare mot barnen att de vet vem som kommenterar i deras klassblogg.  

Vi ses på torsdag 10/1 kl 8.10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar