1 mars 2013

En spännande vecka, och lite annan information

Lite annorlunda dagar har det varit den här veckan, av olika anledningar. Barnen skrev inte om allt (det som jag tyckte var häftigast under veckan kanske inte var det de tyckte var häftigast) så jag lägger faktiskt till lite.

  • I måndags var tvåorna på konsert i Gislaved tillsammans med Knopparna.
  • I torsdags byggdes det för fullt på tekniken. Vad duktiga barnen var på att planera, testa och revidera sina arbeten! De delade också med sig både av ideér och material. Många fina bilar (helt miljövänliga - drivna av luft) blev det, och jag hoppas att barnen tycker att de lärde sig något också.
  • När treorna byggde fick tvåorna besök av en brandman.
  • Även idag fick vi besök. På engelsklektionen kom elever från Stenarna och berättade för oss om Storbritannien och London. Nu råkar vi vara experter på London just nu, så två-treorna förstod och kände igen en hel del av det de äldre barnen berättade på engelska.
Om inte era barn redan har berättat om detta kan ni passa på att fråga dem om detaljer. Jag tror att de har haft en rolig och omväxlande vecka.

Simning för tvåor och treor
Nu är simningen avslutad för årskurs två. Många har nu nått målen i simning, och för de andra väntar mer simträning så småningom - troligtvis i årskurs tre.
   De treor som inte nådde målet i tvåan kommer att få simma vecka 10-13. De som berörs av detta får en lapp hem på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar